Fotbal International

Echipa lui Alexandru Mitrita a castigat titlul in MLS

Sursă foto: https://twitter.com/NYCFC/

New York City FC, echipa la care este legitimat internationalul roman Alexandru Mitrita, a devenit campioana in Major League Soccer, campionatul profesionist nord-american de fotbal (n.r. - soccer cum il numesc americanii pentru a face diferenta cu fotbalul american).

Finala disputata de New York City FC contra celor de la Portland Timbers a fost decisa la loviturile de departajare, scor 5-3.

Este primul titlu cucerit de New York City FC dupa sase ani de la intrarea in MLS.

Dupa 120 de minute tabela arata 1-1, dupa ce Castellanos deschisese scorul pentru New York City FC, in minutul 41, iar Mora adusese egalarea in extremis in minutul 90+4.

Doua ratari au avut cei de la Portland Timbers la loviturile de departajare, prin Mora si Valeri, in timp ce singura ratare a invingatorilor i-a apartinut lui Morales.

Meciul a fost marcat si de un incident, Medina de la New York City FC fiind lovit in cap cu o sticla aruncata din tribuna din sectorul fanilor lui Portland.

Jucatorul a continuat partida, iar spectatorul respectiv a fost scos din stadion si retinut de politie.

Internationalul roman Alexandru Mitrita apartine de New York City FC, club de la care este imprumutat pentru acest sezon la PAOK Salonic in Grecia.



Echipa lui Alexandru Mitrita a castigat titlul in MLS