Fotbal International

Cristiano Ronaldo a ratat contractul carierei din punct de vedere financiar

Sursă foto: https://twitter.com/FourFourTwo_TR/

Atacantul portughez a fost la un pas sa plece de la Manchester United in vara, insa a ramas pana la urma pe Old Trafford, desi a pierdut locul de titular in echipa odata cu venirea lui Erik Ten Hag la carma “diavolilor”.

S-a vorbit despre trecerea lui Cristiano Ronaldo la Napoli in ultimele zile ale perioadei de transferuri in Europa, insa in realitate singura echipa care l-a dorit cu adevarat pe atacantul portughez a fost Al Hilal.

Cea mai titrata echipa din fotbalul saudit i-a oferit lui Cristiano Ronaldo un salariu cu adevarat regesc.

Acesta urma sa incaseze echivalentul a opt milioane de lire sterline pe luna. In total, Ronaldo ar fi primit nu mai putin de 210 milioane de lire sterline pentru angajamentul propus de sauditi.

In varsta de 37 de ani, Ronaldo a declinat insa oferta, alegand sa ramana in lumina reflectoarelor din Premier League.

Chiar si asa, la momentul respectiv Al Hilal se confrunta cu o interdictie de a efectua transferuri dictata de Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne din cauza unor sume neachitate in contul unor mutari mai vechi.

Sauditii sunt recunoscuti ca platesc greu la transferuri si ca de multe ori cazurile ajung pana la TAS.

A patit-o si Gigi Becali in urma transferului pe care Mihai Pintilii l-a efectuat de la FCSB la Al Hilal in 2014 pentru 3.9 milioane de dolari.Cristiano Ronaldo a ratat contractul carierei din punct de vedere financiar