Fotbal International

Columbia revine pe Rose Bowl, locul unde pierdea in fata Romaniei in 1994

La 22 ani distanta de la momentul infrangerii pe care a suferit-o in fata Romaniei la Cupa Mondiala, Columbia revine pe stadionul Rose Bowl din Pasadena, California, pentru al doilea meci in Grupa A la Copa America.

1
X
2
1,90
3,25
4,50

Urmasii lui Valderrama, Rincon sau Asprilia intalnesc Paraguay intr-un meci la finalul caruia pot lua o optiune serioasa in privinta calificarii in sferturile de finala.

Columbia a invins Statele Unite in partida inaugurala a competitiei, cu 2-0, si porneste cu prima sansa la victorie cu Paraguay, o echipa care s-a chinuit pentru un 0-0 cu Costa Rica.

Paraguayul nu-si permite un pas gresit, o eventuala infrangere fiind echivalenta cu eliminarea prematura din turneu. Chiar si un egal ar fi bun in perspectiva unui meci decisiv cu Statele Unite in ultima partida a grupei.

Columbia a ajuns la patru meciuri castigate la rand si arata o forta ofensiva impresionanta, cu 11 goluri marcate in aceste patru partide. Media este de 2.75 goluri pe meci. De cealalta parte, Paraguay nu a reusit sa castige in ultimele patru meciuri, dar a pierdut o singura data in ultimele cinci meciuri. Paraguay nu a marcat doua meciuri consecutive si pentru prima data in sase partide nu a incasat gol.

Jose Pekerman, selectionerul argentinian al Columbiei, este preocupat de James Rodriguez, jucator care si-a dislocat umarul in minutul 72 al meciului cu SUA.

Echipele probabile

Columbia: Ospina – Diaz, Murillo, Zapata, Arias – Torres, Perez – Moreno, Cardona, Cuadrado – Bacca.
Paraguay: Villar – Samudio, Da Silva, Gomez, Valdez – Romero, Piris, Ortiz, Gonzalez – Benitez, Lezcano.

Intalniri directe

De 13 ori au jucat cele doua echipe pana acum, iar Columbia a inregistrat opt victorii si doua remize. Doua dintre intalniri au avut loc la Copa America, in 1995 cand Columbia s-a impus la penalty-uri dupa 1-1 in timpul regulamentar pentru un loc in semifinale si in 2007 cand Paraguay si-a zdrobit adversarul cu 5-0.



Columbia revine pe Rose Bowl, locul unde pierdea in fata Romaniei in 1994