Fotbal International

Clubul lui Reghecampf reclama arbitrajul din finala Ligii Campionilor Asiei

Oficialii de la Al Hilal solicita deschiderea unei anchete impotriva arbitrului japonez Nishimura, cel considerat principalul vinovat pentru pierderea finalei cu Sydney Wanderers.

Potrivit celor de la Al Hilal, Nishimura a privat formatia antrenata de Laurentiu Reghecampf de nu mai putin de sase lovituri de la 11 metri.

Al Hilal a cerut in scris Confederatiei Asiatice de Fotbal sa se pronunte asupra criteriilor care au dus la delegarea iranianului Alireza Faghani la meciul tur din Australia si a lui Yuichi Nishimura la partida retur de la Ryadh.

Nu mai putin de sase penalty-uri reclama oficialii lui Al Hilal, doua in meciul tur si patru in partida retur.

"Este surprinzatoare numirea arbitrului de la meciul retur, care a fost oprit de la delegari la ultima Cupa Mondiala din cauza greselilor de arbitraj, precum si ca el s-a aflat la ultimul meci din cariera, ceea ce demonstreaza ca desemnarea sa a reprezentat o mare greseala. Pentru asta, se cere o ancheta si o pedeapsa. Ceea ce s-a intamplat la meciul retur al finalei Ligii Campionilor reprezinta o pata neagra in istoria fotbalului asiatic", scrie in comunicatul clubului Al Hilal.



Clubul lui Reghecampf reclama arbitrajul din finala Ligii Campionilor Asiei