Fotbal International

Ce trebuie sa faca Neymar pentru a castiga Balonul de Aur

Nu mai este niciun secret pentru nimeni ca brazilianul Neymar reprezinta una dintre tintele ale lui Florentino Perez in viitorul apropiat.

Presedintele clubului spaniol si-a facut un renume din a transfera la Real Madrid crema fotbalului mondial, iar Neymar reprezinta in acest moment obiectivul omului care i-a creat pe “Galactici”.

“Toata lumea stie ca-l vreau pe Neymar. Nu mai este niciun secret. Daca vrea cu adevarat sa castige Balonul de Aur, atunci Neymar trebuie sa vina la Real Madrid”, a spus Perez.

Transferat in vara anului 2017 de la Barcelona la Paris Saint-Germain pentru 222 milioane de euro reprezentand clauza de reziliere a contractului, Neymar a devenit cel mai scump transfer din istoria fotbalului.

Cu toate acestea, Neymar s-a clasat al treilea in ierarhia pe 2017 a Balonului de Aur, dupa Cristiano Ronaldo, pentru a cincea oara castigator, si Lionel Messi.

Neymar are de partea sa avantajul varstei comparativ cu Ronaldo si Messi, astfel ca este urmatorul pe lista candidatilor la castigarea prestigiosului trofeu.



Ce trebuie sa faca Neymar pentru a castiga Balonul de Aur