Fotbal International

Blatter vorbeste despre trageri la sorti aranjate la nivel european

Sepp Blatter, fostul presedinte al FIFA, incepe sa dea din casa dupa ce a fost acuzat de fapte de coruptie.

Blatter a povestit pentru publicatia La Nacion despre cum a asistat la o tragere la sorti masluita organizata de UEFA.

”Eu nu m-am atins de bile, asa cum au facut altii. Sigur, ele pot fi insemnate, pot fi calde sau reci. Bineinteles ca se poate din punct de vedere tehnic. Eram la FIFA, dar am fost martor la o tragere la sorti la nivel european in care s-a intamplat asa ceva. Dar niciodata nu s-a intamplat la FIFA. In cazul meu nu s-a intamplat niciodata”, a declarat Blatter pentru cotidianul argentinian.

Acesta a explicat cu lux de amanunte ceea ce se stia doar la nivel de mit, cu bilele incalzite si racite pentru a fi detectate la atingere.

“Bilele sunt lasate inainte in frigider. Le poti compara prin atingere si poti determina astfel daca sunt calde sau reci. A existat o singura persoana care a avut aceasta putere in Europa”, a mai spus Blatter.

Blatter a fost suspendat din functie de la FIFA din cauza acuzatiilor de coruptie. Intre timp forul fotbalistic mondial a ajuns pe mana italianul Gianni Infantino, fostul secretar general al UEFA si chiar unul dintre oamenii cu implicare directa in toate tragerile la sorti de la Nyon.



Blatter vorbeste despre trageri la sorti aranjate la nivel european