Fotbal International

Argentina castiga fara Messi partida inaugurala de la Copa America

Mare favorita la castigarea editiei centenere Copa America, Argentina a dispus cu 2-1 de Chile in primul meci din Grupa D, in reeditarea finalei din 2015 castigata de chilieni la loviturile de departajare.

In pofida scorului strans, Argentina a dominat meciul si diferenta putea fi chiar mai mare de un gol.

Lionel Messi a fost doar rezerva din cauza unor problema la spate, antrenorul Gerardo Tata Martino nedorind sa riste folosirea starului argentinian.

In aceste conditii Di Maria si Banega au facut jocul Argentinei pe faza ofensiva, avand sa marcheze doua goluri trase parca la indigo.

Di Maria a deschis scorul la capatul unui contraatac trei contra doi cu un sut la coltul scurt, dupa un balon interceptat in jumatatea chilienilor.

Mijlocasul argentinian de la Paris Saint Germain a dedicat golul bunicii sale, care a plecat dintre noi chiar inaintea meciului Argentina-Chile.

Banega a dublat avantajul argentinienilor dupa o faza de contraatac similara dar purtata trei contra trei, de asemenea cu un sut pe coltul scurt.

La ultima faza a meciului, in prelungiri, Chile a marcat prin Fuenzalida cu o reluare de cap din centrul careului. Balonul a fost centrat dintr-o lovitura libera, iar portarul Romerto, de altfel foarte sigur in executii pana atunci, a iesit total eronat din poarta.

Argentina a mai ratat doua importante ocazii in partea secunda prin rezerva Lamela. Argentina este principala favorita la castigarea Copei America cu o cota de 2.25 pe BETANO.com

Meciul Argentina-Chile s-a jucat cu casa inchisa pe Levi's Stadium din Santa Clara, California.

In cealalta partida a Grupei D, Panama a invins Bolivia cu 2-1 gratie unui gol marcat pe final de meci.



Argentina castiga fara Messi partida inaugurala de la Copa America