Fotbal European

Ultimele amicale înaintea EURO 2024: Ucraina își testează forțele cu Moldova

Echipele care participă la Campionatul European fac ultimele reglaje înaintea marelui eveniment fotbalistic programat în Germania între 14 iunie și 14 iulie. 

Printre echipele care vor intra pe teren marți, 11 iunie, se numără și Ucraina, prima adversară a tricolorilor la turneul final. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de marți, 11 iunie, am ales două dintre meciurile amicale programate și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe un total de șase piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder activat cele mai jucate cote sunt în același loc.

Moldova – Ucraina (19:00)

Rezultat final – Ucraina (cota 1.50)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.75)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.83)

De cinci ori s-au mai întâlnit cele două naționale, Ucraina fiind neînvinsă după trei victorii și două remize (6-3 golaveraj). Este prima confruntare directă după un deceniu, Ucraina învingând Moldova cu 1-0 în septembrie 2014, într-un amical.

Prima adversară a României la Campionatul European, Ucraina a remizat recent cu Germania (0-0) și a pierdut cu Polonia (3-1).

Moldova a câștigat amicalul cu Cipru (3-2), după ce a condus cu 1-0 la pauză.

În precedenta campanie preliminară Moldova a reprezentat una dintre surprizele competiției, fiind aproape de o calificare istorică la turneul final.

Moldova a pierdut doar două meciuri din ultimele zece disputate, cedând cu doar în disputele cu Cehia și Suedia. Într-un singur meci din precedentele zece Moldova nu a marcat, în confruntarea cu Cehia decisivă pentru calificarea la EURO 2024.

Pe teren propriu Moldova este neînvinsă în ultimele cinci meciuri, chiar dacă în trei dintre aceste partide a încheiat la egalitate.

Portugalia – Irlanda (21:45)

Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.60)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.02)
Marcator Cristiano Ronaldo – oricând (cota 1.44)

Portugalia, una dintre favoritele de la EURO 2024, a primit gol în fiecare din ultimele patru meciuri disputate.

Lusitanii au pierdut ultimul meci disputat, 2-1 pe teren propriu cu Croația, aceasta fiind a doua înfrângere suferită în ultimele trei meciuri amicale.

Irlanda traversează o formă bună, venind după victoria obținută pe teren propriu contra Ungariei (2-1), o echipă calificată la Campionatul European.

Portugalia a câștigat precedentele trei meciuri disputate pe teren propriu cu Irlanda, iar în ultimele două confruntări cu lusitanii gazdă au fost goluri de ambele părți.

Cotă de peste 45

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile amicale Moldova – Ucraina și Portugalia - Irlanda poți ajunge la o cotă cumulată de 46.80, iar cu o miză de 10 de lei câștigul poate fi de 468,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Pariuri speciale și Cote mărite la EURO 2024

Turneul final EURO 2024 debutează pe 14 iunie, dar încă de pe acum jucătorii Betano pot intra în febra competiției mizând pe piețele speciale dedicate marelui eveniment al verii în fotbalul continental.

Kylian Mbappe va fi golgeterul competiției, Anglia se califică în finală sau Kevin De Bruyne va fi jucătorul cu cele mai multe pase decisive din turneul final sunt doar câteva din pariurile speciale pregătite de Betano la EURO 2024.

Și pentru că Betano e întotdeauna aproape de jucătorii săi, la EURO 2024 se poate paria și pe Cote mărite, mizând că Portugalia și Cehia, spre exemplu, vor fi primele două echipe clasate în Grupa F sau că România se califică în sferturile de finală din Grupa E.

Betano este primul partener de betting din istoria Campionatului European, cea mai importantă competiție UEFA pentru echipele naționale

Kaizen Gaming, una dintre cele mai mari companii GameTech din lume, a anunțat la finalul anului 2023 că brandul său Betano este Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024™.

Betano, una dintre cele mai importante platforme de pariuri sportive și jocuri de noroc din lume, va servi drept Partener Exclusiv de Pariuri al Campionatului European, găzduit de Germania în zece orașe, între 14 iunie și 14 iulie 2024.

Aceasta este prima dată când UEFA colaborează cu o companie de pariuri pentru Campionatul European, aducând unul dintre cele mai prestigioase evenimente sportive din întreaga lume unui public mai larg, pasionat de pariuri. Fanii vor avea ocazia să trăiască turneul la un alt nivel, plasând pariurile înainte sau în timpul meciurilor de la Euro prin intermediul uneia dintre cele mai performante platforme de pariuri sportive din lume.Ultimele amicale înaintea EURO 2024: Ucraina își testează forțele cu Moldova