Fotbal European

Topul echipelor cu cei mai multi jucatori imprumutati

Sursă foto: https://twitter.com/InfiniteMadrid/

Fotbalul va cunoaste inevitabil o perioada de recesiune si nu vom mai asista la transferuri pe sute de milioane de euro.

Imprumuturile sau schimburile de jucatori vor domina cel putin pentru vara acestui an piata transferurilor, iar marile cluburi sunt gata sa profite de situatie.

Real Madrid este clubul care in acest moment are cei mai multi jucatori imprumutati, 13 la numar, cu o cota de piata cumulata in valoare de 205.10 milioane de euro, anunta publicatia Marca.

Achraf (54 de milioane cota de piata), Odegaard (45) si Ceballos (32) sunt primii trei de pe lista Realului.

A doua echipa in acest top al imprumuturilor este Inter Milano, formatie care are jucatori cedati alto cluburi si care insumeaza 200 de milioane de euro cota de pieta. Printre acestia se numara si internationalul roman Ionut Radu, imprumutat la Parma in acest moment. Spre deosebire de Real Madrid, gruparea italiana are 25 de jucatori cedati, adica practic inca o echipa!

Barcelona completeaza podiumul la acest capitol, cu zece jucatori imprumutati si care valoreaza impreuna 150 milioane de euro.

Chelsea vine pe patru, cu 14 fotbalisti cedati la alte echipe si un total de 126 milioane de euro.

Un caz special l-a avut Kylian Mbappe, jucator care intr-o prima faza a fost imprumutat de AS Monaco la Paris Saint-Germain in momentul in care avea o cota de 85 milioane de euro.

S-a vorbit la momentul respectiv ca a fost doar o manevra din partea clubului din capitala Frantei pentru a dribla regulamentul de Fair-Play financiar.



Topul echipelor cu cei mai multi jucatori imprumutati