Fotbal European

Suporter al temutei Milwall ajuns erou in Anglia

Sursă foto: twitter.com

Echipa londoneza Millwall si-a creat notorietatea in fotbalul englez prin duritatea suporterilor sai acuzati in repetate randuri pentru fapte de huliganism, insa unul dintre acesti suporteri a ajuns erou in Marea Britanie dupa ce a salvat mai multe vieti luptandu-se de unul singur cu trei dintre atacatorii celui mai recent incident sangeros petrecut in Londra.

Roy Larner, 47 ani, se afla internat intr-un spital din capitala Regatului Unit cu mai multe plagi la nivelul capului si membrelor, dupa ce le-a tinut piept unor islamisti care au semanat teroare pe strazile Londrei la finalul saptamanii trecute.

Suporterul echipei Milwall povesteste cum a iesit in fata atacatorilor si s-a luptat cu acestia salvand astfel vietilor celorlalti oameni aflat in restaurantul luat cu asalt de fanaticii combatanti ai temutei retele teroriste ISIS.

“Au intrat in restaurant strigand Islam, Islam si Acesta este Allah. Eu am urlat la randul meu spre ei si am zis ca trebuie sa rezist acestor nenorociti. Am facut cativa pasi spre ei si le-am urlat Fuck you, eu sunt Milwall, iar atunci au inceput sa ma atace. Am stat in fata lor si am incercat sa le rezist in timp ce toti ceilalti oameni au fugit in spate. Eram pe cont propriu impotriva lor, de asta sunt atat de rau ranit. Am fost injunghiat si taiat de opt ori, in cap, piept si pe ambele maini. Era sange peste tot. Din fericire niciuna dintre lovituri nu a fost fatala”, povesteste Larner de pe patul de spital.



Suporter al temutei Milwall ajuns erou in Anglia