Fotbal European

Spania forteaza calificarea in semifinalele Ligii Natiunilor

Sursă foto: twitter.com

Croatia si Spania ofera derby-ul serii de joi in Liga Natiunilor, competitie care se apropie de finalul fazei grupelor.

Cu o victorie in meciul programat la Zagreb echipa Spaniei si-ar asigura calificarea in semifinalele elitei din Liga Natiunilor.

Spaniolii conduc grupa a 4-a din primul esalon valoric cu doua puncte in fata Angliei, iar un succes pe terenul Croatiei n-ar mai lasa englezilor nicio sansa in partida finala din grupa contra vicecampioanei mondiale.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru meciul Croatia - Spania

Spania a inceput in forta campania din Liga Natiunilor cu noul selectioner pe banca, Luis Enrique inspirand “Armada” iberica la un succes istoric pe Wembley, un 3-2 care a provocat prima infrangere Albionului pe teren propriu din ultimii 26 ani.

Croatia a remizat cu Anglia acasa, scor 0-0, intr-un meci disputat cu portile inchise, apoi a regasit drumul spre victorie intr-un amical cu Iordania, castigat e drept la limita, cu 2-1.

Pentru croati returul cu Spania va fi si un meci al revansei dupa usturatorul 0-6 incasat in tur, cand vicecampioana mondiala a fost de nerecunoscut.

Croatia n-a mai pierdut acasa din octombrie 2013 si are de atunci o serie pozitiva de 21 de meciuri, castigand 17 dintre acestea, oficiale si amicale.

Spania are propriul ei parcurs impresionant, cu gol marcat in ultimele 28 de meciuri disputate. Nicio alta natiune nu a mai reusit asa ceva.

Va fi a opta confruntare intre croati si spanioli, iar oaspetii arenei din Zagreb s-au impus de patru ori in cele sapte meciuri de pana acum, in timp ce Croatia are doar doua victorii.

Redactia noastra recomanda la Croatia - Spania un meci in care ambele echipe marcheaza, miza pentru care BAUMBET ofera o cota de 1.95.

Echipele probabile

Croatia: Livakovic – Jedvaj, Vida, Lovren, Pivaric – Kovacic, Modric, Rakitic – Kramaric, Perisic, Rebic.

Spania: De Gea – Azpilicueta, Ramos, Nacho, Alonso – Busquets, Thiago, Saul – Aspas, Asensio, Morata.



Spania forteaza calificarea in semifinalele Ligii Natiunilor