Fotbal European

Spania - Croatia, derby-ul zilei in Liga Natiunilor

Sursă foto: twitter.com/sefutbol

Cel mai asteptat meci al zilei de marti in Liga Natiunilor le aduce fata in fata pe Spania si Croatia, doua dintre echipele de top ale fotbalului european.

La doar trei zile dupa istorica victorie obtinuta in deplasare, pe Wembley, contra Angliei (2-1), Spania primeste vizita Croatiei, finalista Cupei Mondiale din acest an, pe Estadio Manuel Martínez Valero din Elche.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET la Spania - Croatia

Pentru tanarul selectioner Luis Enrique este doar al doilea meci la carma nationalei iberice, dar impulsul adus echipei de fostul antrenor al Barcelonei s-a simtit deja din plin la partida de la Londra.

De la croati vor lipsi trei piese importante din nucleul care a dus greul in Rusia. Este vorba de Danijel Subašić, Vedran Corluka si Mario Mandžukić, toti trei retrasi din nationala dupa turneul final mondial.

Croatia a remizat recent cu Portugalia, scor 1-1, intr-un meci programat in urma cu cinci zile.

Doar de doua ori s-au mai intalnit Spania si Croatia in meciuri oficiale, impartindu-si victoriile. In iunie 2012 Spania invingea Croatia prin golul lui Jesus Navas in fata grupelor, un gol marcat in minutul 88. Patru ani mai tarziu croatii isi luau revansa la EURO 2016, cu 2-1, de asemenea in faza grupelor.

Jucatorul de urmarit in echipa Spaniei este Rodrigo, cel care a contribuit la patru din cele cinci aparitii ale sale in tricoul nationalei La Rioja (trei reusite si o pasa decisiva).

De la croati intr-o forma buna este Ivan Perisic, jucator care a marcat in ultimele trei meciuri ale nationalei.

In alta ordine de idei, Croatia a primit gol de fiecare data in ultimele sase meciuri disputate.

Redactia noastra recomanda la Spania - Croatia un meci cu peste 2.5 goluri, eveniment pe care la BAUMBET.ro il gasim la o Super-Cota de 2.10



Spania - Croatia, derby-ul zilei in Liga Natiunilor