Fotbal European

Ronald Koeman a parasit spitalul dupa infarctul suferit: “Sunt sanatos tun”

Selectionerul nationalei de fotbal a Olandei a fost internat de urgenta intr-un spital din Amsterdam dupa ce a suferit un infarct.

“A fost un soc pentru mine, familia mea si prietenii mei, dar din fericire medicii m-au ajutat rapid si intr-un mod incredibil. Le sunt foarte recunoscator pentru asta”, a transmis Ronald Koeman pe contul sau de Twitter.

In varsta de 57 ani, Koeman a mai spus ca este “sanatos tun” si ca episodul mai sus mentionat nu-i va afecta sub nicio forma activitatea la carma nationalei batave.

Acesta a acuzat o stare de rau in urma cu patru zile si a fost transportat de urgenta la un spital din Amsterdam, unde medicii au intervenit pentru a-l stabiliza.

Publicatia De Teelegraf a notat la momentul respectiv, citand-o pe Bartina Koeman (sotia antrenorului), ca acestuia i-a fost eliberata o artera coronara blocata si i-a fost montat un stent coronariar.

Ronald Koeman are in palmaresul de jucator EURO 88 cu nationala Olandei, precum si Cupa Campionilor Europeni cu PSV Eindhoven (1988) si FC Barcelona (1992).

Koeman antreneaza nationala Olandei din 2018 ajungand pana in finala primei editii a Ligii Natiunilor anul trecut.



Ronald Koeman a parasit spitalul dupa infarctul suferit: “Sunt sanatos tun”