Fotbal European

Reîncep meciurile din Bundesliga și Serie A

Weekendul acesta, ne bucurăm de primele acte ale unor spectacole ce ne dorim să fie pline de emoții și goluri. Cotele la câștigarea titlului, știri și predicții – află-le pe toate din articolul de mai jos. Suntem pregătiți pentru noile sezoane din Serie A și Bundesliga!

Show și precizie nemțească: să înceapă Bundesliga!

Meciul care deschide Bundesliga 2020/2021 este cel de vineri dintre Bayern și Schalke și putem spune că noul sezon german va porni fulminant. Bayern, câștigătoarea Ligii Campionilor, a Cupei Germaniei și a campionatului din sezonul trecut este pregătită să rescrie povestea, prin urmare suntem siguri că vom avea un meci cu multe faze incredibile și multe, multe goluri. Bayern a câștigat ultimele 4 meciuri din Bundesliga disputate cu Schalke, iar media de goluri a fost de minimum două pe meci. Vezi aici cotele NetBet pentru această întâlnire.

Bayern are, de altfel, și cele mai mari șanse la câștigarea sezonului 2020/2021. La NetBet, ai o cotă de 1.14 pe acest pariu. Deși s-a despărțit de Ivan Perisic, mijlocașul ofensiv care a contribuit la multe dintre victoriile bavarezilor, Bayern are în continuare un atac puternic, în frunte cu Robert Lewandowski. Dacă s-ar fi acordat Balonul de Aur anul acesta, e clar că Lewa ar fi avut cele mai multe șanse.

Sâmbăta aduce 6 meciuri în Bundesliga, printre care și Bremen – Hertha, Sttutgart – Freiburg sau Dortmund – Monchengladbach. Borussia Dortmund are a doua șansă la câștigarea titlului în Bundesliga, cu o cotă de 7.00 la NetBet. Jude Bellingham, mijlocașul central de doar 17 ani al lui Dortmund, e pregătit de show: a înscris deja în meciul din Cupă împotriva lui Duisburg și este cel mai tânăr marcator din istoria Borussiei. Noi credem că își dorește să devină și cel mai tânăr marcator din Bundesliga.

Sezonul nou începe într-o notă optimistă: RB Leipzig a primit acceptul să joace cu spectatori, astfel că 8500 de oameni sunt așteptați duminică la meciul cu Mainz. Visăm deja la atmosfera incendiară de pe teren! Vezi cotele NetBet

Serie A: tutto per lo spettacolo

Când spunem Serie A spunem din start “spettacolo”, așa că suntem pregătiți să urmărim din prima linie meciuri care mai de care mai impresionante. Sâmbătă, Fiorentina o întâlnește pe Torino și Verona pe AS Roma. Duminică ne bucurăm de încă 4 meciuri, printre care și Juventus – Sampdoria. Juventus pornește cu prima șansă la câștigarea titlului în Serie A, iar la NetBet ai o cotă de 1.86 pe acest pariu.

Juve a renunțat la transferul lui Luis Suarez de la Barcelona. În schimb, compensează această decizie prin aducerea bosniacului Edin Dzeko de la AS Roma, care va face pereche cu Cristiano Ronaldo în atac. Inter Milano are a doua șansă la titlu, cu o cotă de 2.85. Poarta nerazzurilor este păzită și de un român, Ionuț Radu, rezerva lui Handanovic. Atalanta și Napoli se bucură amândouă de a treia șansă la titlul Serie A, cu o cotă de 12.00.

AC Milan joacă luni contra Bolognei, iar aici poți să vezi cotele NetBet. Milan este noua echipă a lui Tătărușanu, așa că urmează un sezon în care urmărim cu interes și evoluția portarului român.



Reîncep meciurile din Bundesliga și Serie A