Fotbal European

Record de arbitri români în cupele europene

Sursă foto: https://twitter.com/Barca_Buzz

România nu are nicio echipă calificată în faza grupelor sezonul acesta, dar la capitolul arbitraj nu putem să ne plângem.

UEFA a delegat nu mai puțin de patru brigăzi din România la partidele programate la mijlocul acestei săptămâni în cupele europene.

Săptămâna va fi deschisă de Radu Petrescu la meciul Lens – PSV Eindhoven de marți seara, în grupele Ligii Campionilor. Radu Ghinguleac și Marcel Grigoriu vor fi asistenți.

Ovidiu Hațegan revine la centru într-un meci din Europa la partida dintre Lugano și Club Brugge, din Conference League, joi de la ora 19:45. Acesta îi va avea asistenți pe Mihai Marica și Sebastian Gheorghe.

Tot joi, dar de la ora 22:0, Horațiu Feșnic va arbitra la centru duelul Bayer Leverkusen – Qarabag din grupele Europa League. Valentin Avram și Alexandru Cerei vor fi asistenți.

Andrei Chivulete a fost delegat la partida dintre Zrinjski Mostar și Legia Varșovia din Conference League. Acesta va fi ajutat la cele două margini de Ferencz Tunyogy și Andrei Constantinescu.Record de arbitri români în cupele europene