Fotbal European

Real Madrid obligata sa castige in Cupa cu Leganes

Sursă foto: https://twitter.com/ApuestaDia/

Dupa egalul cu Villarreal si infrangerea de pe teren propriu cu Real Sociedad pentru Real Madrid nu mai e loc de un alt pas gresit.

Meciul de Cupa Regelui Spaniei cu Leganes este programat la fix pentru campioana Europei in vederea refacerii moralului serios sifonat la inceput de 2019, dar va fi Leganes victima sigura pe Santiago Bernabeu?

Mai ales daca ne amintim ca in urma cu un an aceeasi Leganes reusea surpriza si o elimina pe Real Madrid din Cupa Regelui Spaniei dupa 0-1 pe teren propriu si 2-1 in returul de pe Bernabeu.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Real Madrid - Leganes

Dupa indepartarea lui Julen Lopetegui si numirea lui Santiago Solari in locul fostului selectioner al Spaniei lucrurile pareau ca s-au indreptat si merg in directia cea buna pentru Real Madrid.

Ultimele meciuri au aratat insa ca la Real Madrid situatia e mai complicata de atat si ca simpla inlocuirea a lui Lopetegui dupa acel 0-5 cu Barcelona in El Clasico nu a rezolvat din mers problemele existente.

Statistica este de partea Realului inaintea confruntarii de miercuri seara. "Los Blancos" au marcat in toate meciurile disputate contra lui Leganes si au castigat sapte din cele opt confruntari.

Cea mai recenta confruntare a avut loc de asemenea pe terenul celor de la Real si s-a incheiat cu victoria categorica a "albilor", scor 4-1, in La Liga.

Leganes traverseaza o forma remarcabila cu o singura infrangere in ultimele sapte meciuri in toate competitiile, astfel ca echipa lui Mauricio Pellegrino vine in fata Realului fara nicio presiune.

Echipele probabile

Real Madrid: Navas; Odriozola, Nacho, Varane, Marcelo; Valverde, Ceballos, Casemiro; Isco, Benzema, Vinicius;

Leganes: Cuellar; Nyom, Bustinza, Omeruo, Siovas, Silva; Oscar Rodriguez, Eraso, Vesga; El Zhar, Carrillo.



Real Madrid obligata sa castige in Cupa cu Leganes