Fotbal European

Paolo Maldini: ”Franta a facut o eroare”

Sursă foto: https://twitter.com/ildiavolomessic/

Fostul mare international italian Paolo Maldini critica decizia autoritatilor franceze de a abandona actualul sezon fotbalistic din cauza pandemiei de coronavirus.

Si aceasta o spune tocmai unul dintre cei care s-au confruntat cu noul virus gripal si a fost bolnav de Covid-19.

”Franta, din punctul meu de vedere, a facut o eroare. Dar ramane ca si noi sa acceptam care va fi verdictul guvernului”, a spus Maldini intr-un dialog cu Filippo Inzaghi pe Instagram, anunta L'Equipe.

Paolo Maldini, 51 ani, este in przent director tehnic la AC Milan si una dintre cele mai respectate voci din fotbalul mondial.

Acelasi Maldini declarase la finalul lunii aprilie de asemenea intr-o postare pe Instagram ca este cel mai mare pierzator din istoria fotbalului.

O declaratie surprinzatoare din partea unui jucator care a castigat sapte titluri in Italia cu AC Milan si cinci trofee UEFA Champions League.

Maldini a mai explicat ca pe langa trofeele cucerite ramane cu regretul de a fi pierdut alte trei finale de Champions League, o Supercupa a Europei, trei finale ale Cupei Intercontinentale, o finala de Cupa Mondiala, o finala de Campionat European si tot asa.

Daca Paolo Maldini se considera cel mai mare “ratat” din istoria fotbalului, cu siguranta nu este singurul. Detalii despre alti pierzatori celebri.

Paolo Maldini, marturii din infernul coronavirus: ”Corpul lupta cu un dusman necunoscut”

”Durerile sunt foarte mari si simti o mare presiune in piept. Este un virus nou, iar corpul lupta cu un dusman necunoscut.

”Am avut dureri de articularii si muschi, si febra 38.5. Nu mai aveam nici gust si nici miros”, a povestit Paolo Maldini pentru publicatia italiana Corriere della Sera.

Maldini se numara printre cei vindecati de Covid-19.



Paolo Maldini: ”Franta a facut o eroare”