Fotbal European

Mutari spectaculoase in ultima zi a perioadei de transferuri. Un nou record stabilit in fotbalul englez si o ratare uluitoare pentru PSG

Sursă foto: https://twitter.com/gastonedul

Chelsea a dat lovitura in ultima zi a perioadei de transferuri din iarna si l-a adus pe campionul mondial Enzo Fernandez de la Benfica Lisabona.

Londonezii au stabilit un nou record prin suma platita “vulturilor”. Este vorba de 121 de milioane de euro, dupa cum se arata in presa engleza.

In varsta de 22 de ani, Enzo Fernandez a semnat un contract valabil pentru urmatorii opt ani cu Chelsea.

Enzo Fernandez a ajuns la Benfica in iulie 2022 de la River Plate contra sumei de 44 milioane de euro.

Clubul argentinian va incasa un sfert din suma platita de Chelsea celor de la Benfica.

Enzo Fernandez a doborat recordul de transferuri pentru fotbalul englez, record care apartinea lui Jack Graelish, jucator adus in 2021 de Manchester City de la Aston Villa pentru 100 milioane de lire sterline.

In Premier League a ajuns si mijlocasul central austriac Marcel Sabitzer. Jucatorul in varsta de 28 de ani a fost imprumutat de Bayern Munchen la Manchester United pana la finalul actualului sezon.

Sabitzer a avut 15 aparitii pentru Bayern in acest sezon de Bundesliga, cu un gol si o pasa decisiva.

Anuntat ca sigur, imprumutul marocanul Hakim Ziyech de la Chelsea la PSG a intrat in impas din cauza unor chestiuni administrative.

Se pare ca in pofida intelegerii celor doua cluburi imprumutul nu a fost validat in timp util, depasind fereastra internationala de transferuri.

PSG incearca sa obtina o derogare din partea Ligii Profesioniste de Fotbal din Franta pentru inregistrarea imprumutului jucatorului marocan aflat sub contract cu Chelsea pana in iulie 2025



Mutari spectaculoase in ultima zi a perioadei de transferuri. Un nou record stabilit in fotbalul englez si o ratare uluitoare pentru PSG