Fotbal European

Mourinho, posibilul viitor antrenor al echipei PSG: ”Singurul meu obiectiv e finala”

Sursă foto: https://twitter.com/FootballTalkHQ

Antrenorul portughez Jose Mourinho n-ar refuza o eventuală ofertă de la PSG în vara acestui an, dar așteaptă finala Europa League pentru a-și lămuri viitorul, anunță L’Equipe.

Pentru al doilea sezon consecutive Jose Mourinho a calificat-o pe AS Roma într-o finală europeană, cel supranumit The Special One este pregătit pentru o nouă provocare în fotbalul mare.

”Singurul meu obiectiv e finala. Și puțin pregătirea meciului cu Fiorentina. Puțin. Obiectivul este finala, nimic mai mult. Nu mă interesează viitorul meu sau altceva. Totul cade în plan secund când joci o finală.

”Nu e niciun motiv să fii pesimist sau optimist. Nu există niciun motiv pentru nimic. Vrem doar să ne gândim la această finală. Ne dorim cu ardoare să jucăm această finală”, a spus Mourinho într-o conferință de presă.

Pentru AS Roma miza finalei de la Budapesta din 31 mai este una dublă, obținerea unui nou trofeu și calificarea în grupele Ligii Campionilor sezonul viitor.

AS Roma va întâlni pe FC Sevilla în finala Europa League din acest sezon.Mourinho, posibilul viitor antrenor al echipei PSG: ”Singurul meu obiectiv e finala”