Fotbal European

Mourinho le bate obrazul fanilor lui Chelsea

Sursă foto: twitter.com

Chelsea a eliminat-o pe Manchester United in sferturile Cupei Angliei dupa 1-0 pe Stamford Bridge, iar suporterii londonezi i-au aplicat un tratament special lui Jose Mourinho.

De doua ori concediat de la Chelsea, Mourinho a fost numit "Iuda" de fanii londonezi, insa dupa meci acesta n-a ramas dator si le-a dat replica.

"Pana cand vor avea un manager care sa le castige patru campionate eu raman numarul unu. Pana atunci Iuda este numarul unu. Imi pot spun cum vor, eu sunt profesionist si-mi apar clubul", a spus Mourinho.

Golul marcat de francezul N'Golo Kante din minutul 51 cu un sut din afara careului a facut diferenta in meciul de luni seara si a adus calificarea pentru Chelsea.

United a evoluat in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Herrera inca din minutul 35, dar Mourinho a evitat sa discute arbitrajul rezumandu-se la a spune doar ca Micheal Olive "are mare potential".

Cei doi manageri, Antonio Conte si Jose Mourinho, nici macar nu si-au dat mana amical la finalul partidei, confirmand inca o data relatia glaciala.



Mourinho le bate obrazul fanilor lui Chelsea