Fotbal European

Mircea Lucescu n-a mai patit asa ceva in intreaga cariera: “Trebuia sa traiesc si o astfel de experienta”

Sursă foto: https://twitter.com/RennesOnline/

Un meci din campionatul Ucrainei in care era implicata si Dynamo Kiev, echipa pregatita de Mircea Lucescu, a fost intrerupt din cauza unei alarme de raid aerian.

Din fericire s-a dovedit o alarma falsa si partida a fost reluata si partida s-a incheiat cu victoria celor de la Dynamo Kiev scor 3-0 cu Rukh Lviv.

"Ne-am dus in cabine si am asteptat acolo aproximativ o ora, pana cand arbitrul a decis sa revenim pe terenul de joc.

"Trebuia sa mai traiesc si eu o astfel de experienta, fotbal in vremea razboiului. Noi ne vedem de fotbal, pentru ca oamenii trebuie sa traiasca si cu aceasta bucurie, sa se mai detaseze de situatia existenta.

"S-a mai intamplat ca meciurile sa fie intrerupte din cauza alarmelor, dar e pentru prima data cand mi s-a intamplat si echipei mele. E destul de straniu sa te retragi de pe teren, sa stai in cabina si acolo sa te uiti unul la altul. Jucatorii stau pe telefon, sa informeaza ce se intampla in alte zone ale Ucrainei.

"Nu s-a intamplat nimic. Am revenit pe teren si am castigat meciul. Aveam nevoie de o astfel de victorie. Incercam sa ne facem datoria. Cand intram pe teren suntem obligati sa semnam niste documente pentru ca partida sa se reia", a declarat Mircea Lucescu la Digi 24.



Mircea Lucescu n-a mai patit asa ceva in intreaga cariera: “Trebuia sa traiesc si o astfel de experienta”