Fotbal European

Manchester United evita o mare rusine in Cupa Ligii

Sursă foto: https://twitter.com/ManUtd/

Echipa pregatita de Ole Gunnar Solskjaer a avut parte de mari emotii, miercuri seara, in meciul disputat chiar pe Old Trafford in fata modestei Rochdale, intr-un meci din turul 3 al Cupei Ligii.

Partida a avut nevoie de lovituri de departajare pentru stabilirea echipei calificate in turul urmator, dupa ce la finalul timpului regulamentar tabela arata 1-1.

Mason Greenwood deschisese scorul pentru Manchester United intr-o seara in care gazdele au avut nu mai putin de 31 de suturi spre poarta, opt dintre acestea fiind pe spatiul portii.

Cu 14 minute inaintea finalului partidei echipa vizitatoare a anulat avantajul lui United prin Luke Matheson, un jucator de doar 16 ani.

S-a ajuns astfel la 11 metri, unde singura ratare i-a apartinut lui Jimmy Keohane, jucator al carui sut a fost aparat de argentinianul Sergio Romero.

O noua prestatie rusinoasa pentru Manchester United, echipa care in turul 4 o va intalni in deplasare pe Chelsea. Meciul e programat la 28 octombrie.

Rochedale, echipa din al treilea esalon al fotbalului englez, a parasit terenul in aplauzele celor 5.500 de suporteri prezenti pe Old Trafford.



Manchester United evita o mare rusine in Cupa Ligii