Fotbal European

Manchester City - Liverpool (joi, 22:00). Echipele probabile si cotele CASA Pariurilor la primul mare meci dupa Cupa Mondiala

Sursă foto: https://twitter.com/ManCity/

In ultimii ani mari rivale in lupa pentru titlul din Premier League, echipele Manchester City si FC Liverpool se infrunta, joi seara, de la ora 22:00, in optimile de finala din Cupa Ligii Angliei.

Cotele CASA Pariurilor: Man.City 1.78| Egal 4.40| Liverpool 4.70

De opt ori in istorie trofeul Cupei Ligii a ajuns in vitrina celor de la Manchester City, ultima oara in 2021.

Liverpool este detinatoarea Cupei Ligii si echipa cu cele mai multe trofee in vitrina (9).

In turul precedent echipa pregatita de Jurgen Klopp a trecut cu emotii pe teren propriu de echipa Derby County, cu 3-2, dupa loviturile de departajare.

Manchester City a devansat pe Chelsea, cu 2-0, prin golurile lui Mahrez si Alvarez. Acesta din urma va absenta de la meciul de joi seara, fiind in vacanta dupa castigarea Cupei Mondiale cu nationala Argentinei.

In pauza competitionala cei de la Manchester City au disputat un amical cu Girona (Spania), meci castigat cu 2-0, prin golurile lui Erling Haaland si Kevin De Bruyne.

Liverpool a participat la Dubai Super Cup, unde a pierdut cu Lyon (1-3) si a invins AC Milan (4-1).

Manchester City are un avans de zece puncte fata de Liverpool in campionat.

Liverpool a invins Manchester City (1-0) in 16 octombrie 2022, in Premier League, prin golul lui Mohamed Salah.

Cele sapte echipe calificate in sferturile de finala sunt Charlton Athletic, Leicester City, Manchester United, Newcastle United, Nottingham Forrest, Southampton si Wolverhampton.

Echipele probabile

Man.City: Ortega; Lewis, Katongo, Charles, S. Gomez; Palmer, Gundogan, De Bruyne; Mahrez, Haaland, Borges.

Liverpool: Kelleher; Ramsay, J. Gomez, Phillips, Tsimikas; Elliott, Bajcetic, Oxlade-Chamberlain; Salah, Firmino, Carvalho.



Manchester City - Liverpool (joi, 22:00). Echipele probabile si cotele CASA Pariurilor la primul mare meci dupa Cupa Mondiala