Fotbal European

Lionel Messi la Manchester City, o mutare tot mai putin probabila

Sursă foto: twitter.com

Sansele ca Lionel Messi sa ajunga la Manchester City la finalul actualului sezon devin tot mai reduse, anunta presa britanica.

Aceasta dupa ce sunt tot mai accentuate semnalele prin care ”Cetatenii” au inceput sa faca din transferul lui Erling Haaland prioritatea numarul unu pentru vara acestui an.

Lionel Messi isi incheie contractul cu Barcelona la finalul actualului sezon si argentiniaul si-a exprimat dorinta de a plecat de pe Nou Camp.

Revenirea lui Joan Laporta in fruntea clubului catalan ar putea schimba optiunile lui Messi in vederea ramanerii la Barcelona, insa nimic nu este batut in cuie.

Pe lista celor de la Manchester City se mai afla doi importanti atacanti, Harry Kane si Romelu Lukaku.

”Cetatenii” cauta un inlocuitor pentru Sergio ”Kun” Aguero, jucator care isi va incheia contractul si va pleca de la Manchester City.

In ceea ce-l priveste pe Erling Haaland, pretul stabilit de Borussia Dortmund pentru un transfer al norvegianului este de 180 milioane de euro.

Revenind la Messi, publicatia catalana Sport anunta ca singura optiune daca va fi sa plece de la Barcelona ramane in acest moment Paris Saint-Germain.



Lionel Messi la Manchester City, o mutare tot mai putin probabila