Fotbal European

Lionel Messi: ”Intr-o zi va veni si retragerea”

Sursă foto: https://twitter.com/fcbarcelona

Atacantul Lionel Messi a vorbit, luni seara, despre momentul retragerii din fotbal, dupa ce a primit pentru a sasea oara in cariera Balonul de Aur, cea mai importanta distinctie individuala acordata in sportul rege.

”Imi dau seama ca intr-o zi va veni si retragerea. Va fi greu acel moment, dar inca mai am ani frumosi in fata mea. Timpul trece repede, asa ca trebuie sa profit de fotbal si de viata mea”, a spus Lionel Messi.

Acestia si-a mai amintit de primul Balon de Aur castigat in urma cu un deceniu si de cum a ajuns la festivitate insotit de fratele sau.

”Aveam 22 ani si nici prin cap nu-mi trecea ce va urma. Astazi am castigat al saselea trofeu si este complet diferit. Traiesc acest moment alaturi de familia mea si copiii mei. Am mult noroc si sunt binecuvantat”, a mai spus Messi.

Argentinianul legitimat la Barcelona a obtinut 686 puncte in ancheta revistei France Football, devansandu-l la mare lupta pe fundasul olandez Virgil Van Dijk de la Liverpool, jucator care a adunat 679 puncte.

De altfel, dupa anuntul lui Didier Drogba cu privire la invingator, primul caruia Messi i-a strans mana a fost chiar Van Dijk, aflat imediat in stanga sa.

I-ar fi strans mana si lui Cristiano Ronaldo, insa portughezul n-a mers la Paris pentru gala in care s-a acordat Balonul de Aur si unde s-a clasat al treilea la mare distanta de primii doi (476 puncte).

Portughezul a primit trofeul pentru cel mai bun jucator din Serie A intr-o ceremonie care a avut loc la Milano.



Lionel Messi: ”Intr-o zi va veni si retragerea”