Fotbal European

Germania - Franta, primul derby in Liga Natiunilor

Noua competitie organizata de UEFA, Liga Natiunilor, debuteaza joi seara cu un mare derby al fotbalului european si mondial.

Germania si Franta se infrunta intr-o partida din Grupa A, un meci intre doua echipe cu rezultate total opuse la recent disputata Cupa Mondiala din Rusia.

Vedeti aici cotele oferite de Baumbet pentru Germania - Franta

Daca Franta a mers pana la capat si a cucerit pentru a doua oara in istorie marele trofeu, Germania a dezamagit crunt fiind eliminata inca din faza grupelor dupa evolutii dintre cele mai slabe.

Pentru nemtii inca pregatiti de Joachim Low este primul meci dupa Cupa Mondiala, iar statistica nu arata deloc bine pentru Germania in confruntarile cu Franta. Nicio victorie in ultimele trei meciuri contra “Cocosilor”.

Moralul francezilor este la cote inalte, dar pentru prima data elevii lui Didier Deschamps vor simti presiunea de a fi evoluat pentru apararea prestigiului unei campioane mondiale.

De la extaz la agonie drumul poate fi unul foarte scurt, iar Germania a demonstrat cum poate deveni din regina lumii cenusareasca fotbalului mare.

Echipele probabile

Germania: Neuer - Kimmich, Boateng, Hummels, Schulz - Goretzka, Kroos, Gundogas - Muller, Werner, Reus.

Franta: Areola - Pavard, Varane, Umtiti, Mendy - Mbappe, Pogba, Kante, Matuidi - Giroud, Griezmann.

De la francezi lipseste asadar portarul titular Lloris, accidentat in Premier League. Cu evolutii foarte bune la Manchester City, Mendy a castigat lupta pentru titularizare pe flancul stang, in timp ce Dembele inca nu l-a convins pe Deschamps in pofida unui inceput solid la Barcelona.



Germania - Franta, primul derby in Liga Natiunilor