Fotbal European

Florentino Perez nu renunta la Superliga: “Cluburile nu pot pleca”

Sursă foto: https://twitter.com/DeadlineDayLive

Presedintele lui Real Madrid si al European Superleague ofera o noua perspectiva asupra competitiei care a pus pe jar UEFA si suporterii din Europa.

“Entitatea exista si membrii care formeaza Super Liga sunt si ei acolo. Ceea ce am facut a fost sa ne oferim cateva saptamani pentru a reflecta asupra ostilitatii cu care anumite persoane care nu doresc sa-si piarda privilegiile au manipulat proiectul.

“Nu voi pierde timpul sa explic ce este un contract obligatoriu aici. Dar adevarul este ca gruparile nu pot pleca. Unii, din cauza presiunii, au trebuit sa spuna ca vor pleca. Dar acest proiect sau ceva foarte asemanator se va intampla si sper sa fie in viitorul apropiat”, a declarat Florentino Perez intr-un interviu acordat publicatiei spaniole AS.

Cluburile Manchester City, Chelsea, Manchester United, Liverpool, Arsenal, Tottenham, Internazionale Milano, AC Milan si Atletico Madrid s-au retras declarativ din proiectul European Superleague.

Singurele cluburi ramase pe pozitie sunt Real Madrid, FC Barcelona si Juventus Torino.Florentino Perez nu renunta la Superliga: “Cluburile nu pot pleca”