Fotbal European

Clasicul Olandei marcat de violențe (video). Meciul Ajax – Feyenoord abandonat după doar o repriză!

Sursă foto: https://twitter.com/Feyenoord/

Johan Cruyff Arena din Amsterdam, puțin după ora prânzului. Tribune arhipline, așa cum era de așteptat, pentru marea încleștare dintre echipa locală Ajax și Feyenoord.

 

Un meci din campionatul Olandei între echipele care au câștigat ultimele patru titluri.

Chiar dacă Ajax nu traversează cea mai bună perioadă a sezonului, puțini se așteptau ca în minutul 37 marea rivală din Rotterdam să aibă 3-0 avantaj pe terenul rivalei.

De fapt, niciodată în istorie nu s-a întâmplat ca Feyenoord să conducă cu 3-0 în deplasare contra lui Ajax.

Fanii lui Ajax din aripa dură, huliganii să nu ne ferim de cuvinte, au preluat controlul meciului și după ce într-o primă fază au reușit doar să-l întrerupă, în cele din urmă au cauzat abandonarea partidei.

În afara stadionului forțele speciale de ordine au intervenit călare în tentativa de a dispersa mulțimile furioase, după cum relatează NOS, postul public de televiziune din Olanda.

Huliganii și-au vărsat furia și pe intrarea oficială din stadionul care poartă numele marelui Cruyff, distrugând tot ce le-a ieșit în cale.

Ajax va pierde meciul, cel mai probabil, cu 3-0 la masa verde, adică chiar scorul înregistrat pe tabelă în momentul întreruperii.Clasicul Olandei marcat de violențe (video). Meciul Ajax – Feyenoord abandonat după doar o repriză!