Fotbal European

Barcelona ar fi putut achizitiona patru de Haaland. Politica dezastruoasa de transferuri a catalanilor in ultimii ani

Sursă foto: https://twitter.com/FCBarcelona

Erling Haaland a ajuns in vara la Manchester City pentru “infima” suma de 60 de milioane de euro.

Campioana Angliei nu a facut decat sa achite clauza de reziliere a contractului pe care Haaland o avea la Borussia Dortmund.

Barcelona ar fi putut plati de patru ori clauza de reziliere a lui Haaland cu banii investiti in transferurile lui Philippe Coutinho si Antoine Griezmann, anunta Daily Star.

Coutinho a ajuns pe Nou Camp in ianuarie 2018 pentru 142 de milioane de lire sterline de la Liverpool, in timp ce Grizemann a fost adus de Barcelona de la Atletico Madrid in vara lui 2019 pentru echivalentul a 107 milioane de lire sterline.

Ambele transferuri s-au dovedit extrem de paguboase pentru bugetul clubului, dar si sub aspectul exprimarii in teren a echipei.

Intre timp cei doi au si plecat de la Barcelona. Coutinho imbraca tricoul lui Aston Villa, dupa ce mai fusese imprumutat la Bayern, in timp ce Griezmann a facut cale intoarsa la Atletico Madrid.

Revenind la Haaland, atacantul norvegian a rupt deja toate barierele unui debutant in Premier League, cu 20 de goluri si trei pase decisive in 13 aparitii pe teren.

Prin comparatie, Coutinho a marcat 25 de goluri in 106 meciuri pentru Barcelona, in timp ce Griezmann a marcat de 35 de ori pentru echipa blaugrana in 102 aparitii.



Barcelona ar fi putut achizitiona patru de Haaland. Politica dezastruoasa de transferuri a catalanilor in ultimii ani