Europa League

Viitorul, un nou meci de cosmar cu Gent. Sase goluri primite in Belgia!

Sursă foto: twitter.com/KAAGent

Viitorul Constanta, detinatoarea Cupei Romaniei si liderul din Liga 1 dupa primele doua etape, a suferit o noua infrangere umilitoare in cupele europene.

Formatia pregatita de Gheorghe Hagi a fost invinsa de Gent, cu 6-3, dupa ce la un moment dat tabela arata un neverosimil 6-1!

Viitorul a marcat de doua ori si a mai indulcit infrangerea din Belgia, dar acest 6-3 lasa putine sanse pentru returul de la Ovidiu.

La 6-3 Dragus a ratat o mare ocazie, trimitand cu capul direct in portarul lui Gent. Un eventual gol patru ar fi piperat putin mai mult mansa retur.

Asare a deschis scorul in minutul 4, pentru ca dupa noua minute Gent sa-si dubleze avantajul prin Dejaegere. Viitorul a redus din diferenta printr-o super executie a lui Mladen, insa pana la pauza echipa lui Hagi a mai incasat trei goluri de la Kubo (dubla) si Yaremchuk.

Cinci goluri incasate de Viitorul intr-o repriza din noua suturi pe poarta. Practic la fiecare doua suturi pe poarta unul era gol incasat de Tordai.

La sase minute dupa pauza Gent s-a distantat la un ridicol 6-1 prin acelasi Yaremchuk, dupa care belgienii au scos din viteza si pana la final au jucat la trecerea timpului.

Pe acest fond, sa fim onesti, a marcat Viitorul prin Tiru in minutele 55 si 61.

Gent putea face 7-3 la ultima faza a meciului, cand capitanul Vadis Odjidja-Ofoe a ratat din sase metri singur cu portarul.

In urma cu trei ani Viitorul pierdea cu 0-5 in fata aceluias Gent la chiar primul meci din istorie in cupele europene.

Caseta tehnica

Gent: Kaminski - Lustig, Plastun, Rosted (Mohammadi '70), Asare - Dejaegere (Castro-Montes '62), Owusu, David, Odjidja-Ofoe - Iaremciuk, Kubo (Beridze '62). Antrenor Jess Thorup;

FC Viitorul: Tordai - Mladen, Ţîru, P. Iacob (Ghiţă '46), De Nooijer - Houri, Artean, Achim - G. Iancu, G. Ganea (Drăguş '62), Măţan (Calcan '72). Antrenor Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Odjidja-Ofoe '31 / Ganea '38, Iacob '42, Iancu '83, De Nooijer '90+2;

Arbitru: Aleksandar Stavrev (Macedonia).



Viitorul, un nou meci de cosmar cu Gent. Sase goluri primite in Belgia!