Europa League

Viitorul termina la egalitate cu Vitesse. Echipa lui Hagi a condus cu 2-0!

Sursă foto: https://twitter.com/MijnVitesse

Echipa Viitorul Constanta a incheiat la egalitate, scor 2-2, prima mansa a dublei cu Vitesse Arnhem din turul 2 preliminar al Europa League.

Un meci in care Viitorul a condus cu 2-0, dupa dubla senzationala reusita de Dragus.

Vitesse a marcat de doua ori in repriza secunda prin Matavz si Linssen, astfel ca la 2-2 echipa olandeza porneste cu prima sansa in retur si Viitorul e obligata sa marcheze.

Asa am trait Viitorul - Vitesse 2-2

Viitorul a incheiat meciul in inferioritate numerica, dupa ce Artean a fost eliminat cu rosu direct pentru o intrare de K1 asupra lui Gong, si el jucator intrat in partea secunda.

Ratarea lui Dragus singur cu portarul in minutul 36 anunta deschiderea scorului din minutul 43, cand atacantul de la Viitorul a reluat spectaculos cu capul la prima bara.

Acelasi Dragus majora avantajul celor de la Viitorul imediat dupa pauza cu o noua lovitura de cap.

Vitesse a redus din diferenta prin Matavz cu o executie norocoasa. Practic s-a lovit mingea de el la un sut puternic din afara careului.

La 2-1 cei de la Viitorul au continuat sa atace si au ratat in extremis prin Ianis Hagi din fata portii la o centrare din flancul stang.

Linssen egala scorul in minutul 72 cu o reluare de cap de langa Lima, jucator depasit usor in duelul pentru balon.

La doar sapte minute de la intrarea in teren Artean a primit cartonasul rosu direct si Viitorul a jucat finalul meciului in inferioritate numerica, tinand cu dintii de acest 2-2.

Returul este programat peste o saptamana la Arnhem in Olanda.

Caseta tehnica

Viitorul: Cojocaru – Lima (Luchin ‘73), Ţîru, Mladen De Nooijer - Achim, Băluţă, Vână - Hagi, Drăguş (Artean ’73), Măţan (Houri ‘30). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Vitesse: Eduardo - Karavaev, Thelander, Clarke-Salter, Buttner – Foor (Bero ’84), Serrero - Beerens, Bruns(Gong ’68), Linssen – Matavs. Antrenor: Leonid Sluţki.



Viitorul termina la egalitate cu Vitesse. Echipa lui Hagi a condus cu 2-0!