Europa League

Victorie mare pentru CFR Cluj. Primavara europeana se vede la orizont!

Sursă foto: https://twitter.com/staderennais

CFR Cluj a castigat in fata lui Rennes, joi seara, pe teren propriu, intr-un meci din etapa a 4-a in grupele Europa League si ajunge la un total de 9 puncte.

Mario Rondon, jucator intrat in partea secunda, a marcat unicul gol al meciului cu o lovitura de cap dupa un corner executat de Ciprian Deac in minutul 87.

Acelasi Rondon isi lasa echipa in inferioritate numerica trei minute mai tarziu, fiind eliminat pentru un fault in atac.

Partida a fost prelungita cu sase minute si Rennes s-a aruncat peste careul lui CFR Cluj in cautarea egalarii.

Oaspetii au introdus mingea in poarta, insa din fericire pentru campioana Romaniei reusita a fost invalidata pentru un hent.

Un meci in care portarul Arlauskis a facut adevarate minuni, inchizand practic poarta CFR-ului cu interventii dintre cele mai spectaculoase.

In prima repriza Arlauskis a scos de sub bara mingea trimisa de Niang, pentru ca in minutul 53 sa respinga cu piciorul reluarea lui Del Castilio.

Lituanianul a scos apoi, in minutul 76, cu o mana peste poarta mingea lui Bourigeaud. O interventie cu pretul unei accidentari, dar Arlauskis s-a ridicat si a continuat.

Rondon a prefatat golul victoriei cu o mare ocazie in minutul 82. Preluare pe piept si sut din prima pe langa poarta.

O victorie prin care CFR Cluj isi consolideaza locul doi in grupa, profitand si de victoria lui Celtic in deplasare cu Lazio.

CFR Cluj mai are nevoie de un singur punct in ultimele doua meciuri pentru calificarea in primavara europeana.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Arlauskis – Peteleu, Burcă, Boli, Camora – Culio, Bordeianu – Deac, Djokovic, Omrani – L. Traore. Antrenor: Dan Petrescu

Rennes: Salin – H. Traore, Da Silva, Gnagnon, Maouassa – Del Castillo, Bourigeaud, Grenier, Raphinha – Hunou, Niang. Antrenor: Julien Stephan.



Victorie mare pentru CFR Cluj. Primavara europeana se vede la orizont!