Europa League

Targu Mures bate St. Etienne, dar paraseste Liga Europa

ASA Tg. Mures a invins pe terenul celor de la St. Etienne, joi seara, in mansa a doua a Turului 3 preliminar al Ligii Europa. Scorul de 2-1 nu a fost suficient pentru a remonta infrangerea cu 3-0 din Romania. La 2-0, romanii erau la un pas de prelungiri insa si-au dat un autogol ca sa fie lucrurile mai simple. 

Venita in Franta cu un 0-3, ASA era victima sigura. Insa, echipa din Romania a aratat un joc bun, cu pase sigure si clare, ceea ce a pus probleme.

Dominand jocul, ASA a deschis scorul in minutul 38 prin Pedro, un sut din careul mic. 

Repriza a doua a inceput cu o mare ocazie pentru ASA, Muresan trimitand spre poarta, iar alti doi jucatori erau acolo pentru a beneficia de o respingere. Francezii au aglomerat apararea si au inabusit faza.

In minutul 65, ASA a inscris pentru 2-0, un cap al lui Gonzales care ducea echipa din Romania aproape de prelungiri.

Insa, francezii au inceput sa preseze, iar marcatorul celui de-al doilea gol, Gonzales, a marcat si un autogol, deviind o minge cu mana in poarta lui Stancioiu.

Brandan a mai avut o ocazie de gol, insa sutul sau a trecut pe langa bara.

ASA a parasit Liga Europa cu scorul cumulat de 4-2. Un meci mai solid in Romania ar fi putut insemna altceva, dar cele trei goluri cedate de Stancioiu in tur au pecetluit soarta acestei duble manse. Targu Mures bate St. Etienne, dar paraseste Liga Europa