Europa League

Surpriza de proportii. Craiova, eliminata din Europa League!

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Parcursul european al celor de la CS Universitatea Craiova s-a incheiat prematur la Tbilisi, unde vicecampioana Romaniei a fost invinsa de Locomotive Tbilisi, cu 2-1.

Craiova pare ca a uitat fotbalul dupa ratarea la mustata a titlului din Liga 1 sezonul trecut si apatia din jocul formatiei lui Cristiano Bergodi s-a resimtit din plin in meciul din Georgia.

Dupa o prima repriza in care gazdele s-au rezumat la a trage cateva semnale de alarma pentru poarta lui Pigliacelli, gruzinii au lovit decisiv prin doua contraatacuri dupa pauza.

Mai intai Sikhuralidze a deblocat tabela in minutul 57 dupa o faza de contraatac pornita din flancul drept.

Patru minute mai tarziu Locomotive Tbilisi a surprins-o din nou pe Craiova la capatul unui contraatc pornit din propria jumatate de teren.

Mingea scoasa in marginea careului a fost trimis in poarta de Omar ca la un antrenament oarecare.

Craiova a redus din diferenta in minutele aditionale prin Baiaram, jucator trimis in teren in finalul partidei.

Oltenii au mai avut cateva minute la dispozitie pentru a forta trimiterea meciului in prelungiri, dar a lipsit luciditatea pe faza de atac.

Ultima faza a Craiovei a fost un corner la capatul caruia Ivan a trimis cu capul pe langa poarta in minutul 90+7.

Cristiano Bergodi a folosit formula: Pigliacelli - Vătăjelu, Acka, M. Constantin, Bancu - Nistor (Baiaram '77), Mateiu (Screciu '67), Cicâldău - Bărbuţ (Mihăilă '61), Koljic, Ivan. Antrenor: Cristiano Bergodi.



Surpriza de proportii. Craiova, eliminata din Europa League!