Europa League

Slavia Praga elimina Sevilla dupa 120 de minute. Golul calificarii in minutul 119!

Sursă foto: https://twitter.com/slaviaofficial

Meci nebun intre Slavia Praga, cu Alexandru Baluta doar rezerva, si Sevilla, joi seara, in returul optimilor de finala din Europa League. Tabloul complet al echipelor calificate in sferturile Europa League.

In tur a fost 2-2, rezultat care s-a repetate si in mansa secunda din capitala Cehiei, dupa ce echipa gazda a condus in doua randuri.

Camerunezul Ngadeu, fostul echipier al lui FC Botosani, a deschis scorul in minutul 14, andaluzii egaland in minutul 44 prin Ben Yedder.

Partea secunda a inceput ideal pentru Slavia cu gol marcat de Soucek dintr-o lovitura de la 11 metri in chiar minutul 46.

Egalarea a fost adusa de Munir El Haddadi, fostul jucator al Barcelonei care a prins un sut fabulos in minutul 54. O minge cu stangul din afara careului care l-a lasat spectator pe portarul Slaviei.

S-a intrat astfel in prelungiri, unde Sevilla avea sa preia conducerea pentru prima data dupa reusita lui Franco Vazquez din minutul 98. Centrare perfecta a lui Promes din flancul stang si Vazquez i-a luat fata lui Ngadeu directionand mingea cu capul la coltul scurt.

Slavia nu s-a predat si mai intai a egalat, 3-3, prin Mick van Buren in minutul 102, pentru ca penultimul minut de joc sa dea lovitura prin Ibrahim Traore dupa o faza fixa din afara careului. O minge reluata din sase metri si care s-a scurs agonizant in poarta Sevilla cu toata opozitia incercata de Kjaer.



Slavia Praga elimina Sevilla dupa 120 de minute. Golul calificarii in minutul 119!