Europa League

Sevilla in finala Europa League. Pana acum le-a castigat pe toate!

Sursă foto: https://twitter.com/SevillaFC

Echipa FC Sevilla s-a calificat, duminica, in finala Europa League dupa 2-1 cu Manchester United in semifinala disputata la Koln.

Bruno Fernandes a deschis scorul pentru echipa engleza in minutul 8 dintr-o lovitura de la 11 metri obtinuta de Rashford.

O executie spectaculoasa din partea mijlocasului ajuns la United de la Sporting Lisabona. Acesta a sarit in momentul sutului de la punctul cu var, o topaiala atipica pentru o astfel de faza.

Suso avea sa aduca egalarea in minutul 26 dupa o faza colectiva pornita de andaluzi din propria jumatate de teren.

Manchester United a ratat o mare ocazie in minutul 33, cand Martial nu a gasit poarta dintr-o pozitie favorabila la 16 metri.

Doua mari ocazii pentru formatia din Albion si in debutul partii secunde, cand portarul Bounou l-a blocat in extremis pe Martial, in minutele 49 si 53.

Cu 11 minute inaintea finalului de partida Sevilla a dat lovitura prin De Jong dupa o centrare a lui Navas in sase metri.

Sevilla ajunge in a sasea finala de Europa League/Cupa UEFA din istorie. Pana acum le-a castigat pe toate disputate (3), fiind echipa cu cele mai multe trofee in aceasta competitie.

Dintre Sahtior Donetk si Inter Milano se va alege adversara trupei spaniole in finala Europa League din acest an.



Sevilla in finala Europa League. Pana acum le-a castigat pe toate!