Europa League

Sevilla in finala Europa League cu un gol in prelungiri

FC Sevilla s-a calificat, joi seara, in finala Europa League cu un gol marcat pe terenul celor de la Valencia cand mai erau doar 70 de secunde pana la finalul prelungirilor.

Sevilla a venit pe Mestalla cu avantajul de doua goluri luat in tur (2-0), insa Valencia a pus in scena o noua “Remontada”, reusind sa intoarca spectaculos rezultatul.

Gazdele au condus cu 3-0 si au fost in finala de la Torino pana in prelungiri, cand Mbia a reluat cu capul din sase metri si a adus calificarea pentru gruparea andaluza.

Pentru Valencia scenariul a decurs perfect pana in prelungiri. Feghouli a deschis scorul devreme, in minutul 14, iar mai apoi Jonas a majorat avantajul in minutul 25 cu o lovitura de cap egaland scorul la general.

Intre cele doua goluri ale “liliecilor” portarul Beto al celor de la Sevilla a avut o interventie salvatoare in faa aceluias Feghouli.

Celalalt goalkeeper, Diego Alves, s-a remarcat la randul sau in minutul 36, cand a scos in extremis cu o parada de zile mari sutul lui Reyes pe care scria “gol”. Bacca a centrat de pe dreapta la bara a doua pentru un gol ca si facut din partea lui Reyes, insa Alves a intervenit miraculos si a scos in corner.

Valencia a marcat pentru 3-0 in minutul 69 prin Mathieu si meciul se indrepta spre un deznodamant spectaculos pentru gazde, insa Sevilla a avut ultimul cuvant si a aruncat echipa gazda in bratele agoniei.

O aruncare de la margine, un balon prelungit pe spate pana la Mbia si lovitura de cap bine plasata a acestuia au facut diferenta.



Sevilla in finala Europa League cu un gol in prelungiri