Europa League

Seara de cosmar pentru Arsenal

Sursă foto: https://twitter.com/staderennais/

Rennes a surprins-o pe Arsenal si i-a administrat, un 3-1, dupa ce echipa londoneza deschisese scorul.

Alex Iwobi a deschis scorul dupa doar trei minute de la startul meciului, insa eliminarea grecului Sokratis in minutul 41 a schimbat complet datele problemei.

Din faza rezultata celui de-al doilea galben incasat de Sokratis cei de la Rennes au restabilit egalitatea prin Bourigeaud cu un sut din lovitura libera.

Dezastrul pentru Arsenal s-a conturat in partea secunda, atunci cand in minutul 65 Nacho Monreal si-a inscris in propria poarta.

Cu doua minute inaintea finalului Rennes a dat lovitura pe contraatac prin Sarr si devine favorita la calificarea in sferturi.

Dinamo Zagreb - Benfica 1-0

Intr-o atmosfera electrizanta creata de fanii croati, Dinamo Zagreb a invins-o pe Benfica Lisabona prin golul marcat de Petkovic din lovitura de la 11 metri in minutul 38.

Eintracht Frankfurt - Inter Milano 0-0

Oaspetii au ratat un penaltu in minutul 22 prin Brozovic, mingea fiind aparata de portarul lui Eintracht.

Sevilla - Slavia Praga 2-2

Fara Alexandru Baluta in lot, Slavia Praga a furnizat una dintre surprizele serii de Europa League, plecand neinvinsa si goluri marcate la Sevilla.

Toate cele patru goluri au fost marcate in prima repriza. Ben Yedder a deschis scorul pentru Sevilla in minutul 1, insa Slavia a egalat prin Stoch in minutul 25. Dupa trei minute Munir El Haddadi a readus-o pe Sevilla in avantaj. Pentru a doua oara Slavia a egalat cu sase minute inaintea pauzei prin Kral.

Zenit St.Petersburg - Villarreal 1-3

Iborra pentru oaspeti si Azmoun pentru gazde au marcat intr-un interval de doar trei minute inaintea pauzei. Villarreal s-a desprins in partea secunda prin Moreno (64) si Morlanes (71).

Alte rezultate:

Chelsea - Dynamo Kiev 3-0

Napoli - Salzburg 3-0

Valencia - Krasnodar 2-1



Seara de cosmar pentru Arsenal