Europa League

Reghecampf l-a luat pe Tudorie in Spania. La carat bagajele?

Antrenorul Laurentiu Reghecampf surprinde pe toata lumea prin includerea lui Alexandru Tudorie in lotul deplasat in Spania pentru meciul cu Villarreal din ultima etapa a grupelor Europa League.

Aceasta la doar cateva zile distanta dupa ce tehnicianul stelist anuntase ca Tudorie a fost exilat la echipa a doua si ca ar putea ajuta Steaua la carat bagajele.
 
“Tudorie e bine, este la echipa a doua, este inalt, frumos. Sa joace bine acolo. Cand o sa avem nevoie de el o sa-l chemam, cand o sa avem nevoie de carat bagaje. Nu pot sa-l apar mai mult, fiecare trebuie sa se apere pe teren. Mi-as dori ca un jucator tanar sa reuseasca si sa se impuna la Steaua”, a fost declaratia lui Reghecampf cu privire la tanarul atacant care a dezamagit crunt in acest sezon.
 
Cornel Dinu a tinut sa-l critice pe Reghecampf pentru declaratia facuta si sa puna la indoiala pozitia acestuia ca factor de decizie la Steaua.
 
“O astfel de declaratie te pune pe ganduri si te face sa intelegi ca nu el e cel care aduce jucatorii la Steaua. Cu o astfel de declaratie te descalifici ca antrenor. Se presupune ca Tudorie n-a venit de capul lui, ci cu acordul tau”, a spus Dinu la Dolce Sport.

Foto: Digi Sport



Reghecampf l-a luat pe Tudorie in Spania. La carat bagajele?