Europa League

Reghecampf despre duelul cu Villarreal: "Vom incerca sa castigam"

Laurentiu Reghecampf considera ca diferenta in meciul de joi seara cu Villarreal va fi facuta la centrul terenului si ca Steaua va aborda aceasta intalnire cu gandul victoriei, singura varianta pentru calificarea in primavara europeana.

“Orice meci pe care îl jucăm îl abordăm la victorie, dar rămâne să demonstrăm pe teren. E un meci foarte important pentru noi. Am venit aici să câştigăm, e singura noastră şansă pentru a merge mai departe în primăvara europeană”, a spus Reghecampf la conferinta de presa.

"Cu siguranţă, în momentul când o echipă va face o greşeală la mijloc, acolo va fi cheia meciului. Echipa care va pierde cât mai puţine baloane va câştiga meciul”, a adaugat tehnicianul stelist.

Popa in teren, Golubovic incert

Reghecampf a mai declarat ca stie deja ce formula de echipa va trimite in teren, Popa urmand a fi unul dintre titulari. In ceea ce-l priveste pe Golubovic, atacantul stelist va purta o masca de protectie la fata dupa accidentarea suferita in meciul cu Dinamo.

Meciul Villarreal-Steaua va fi live text, joi seara, pe onlinesport.ro de la 18:00 in noul nostru modul dedicat transmisiilor live din fotbal.



Reghecampf despre duelul cu Villarreal: "Vom incerca sa castigam"