Europa League

Rapid Viena, adversara pentru FCSB in playoff-ul Europa League

Sursă foto: skrapid.at

Echipa austriaca Rapid Viena va fi adversara pentru cei de la FCSB in faza playoff din Europa League, ultimul tur de calificare inaintea grupelor.

Rapid Viena pierduse mansa tur a dublei cu Slovan Bratislava din turul 3 preliminar, scor 1-2, dar a intors soarta calificarii pe teren propriu, impunandu-se cu un categoric 4-0.

Knasmullner si-a trecut in cont un hattrick in minutele 3, 79 si 90+4, celalalt gol fiind marcat de Murg in minutul 84.

Andrei Ivan, fostul echipier de la U Craiova, a intrat in joc din minutul 78 la Rapid Viena, formatie care l-a imprumutat in aceasta vara de la Krasnodar.

Prima mansa va avea loc la Viena, pe 23 august, urmand ca returul si mansa decisiva sa se joace pe Arena Nationala in 30 august.

Rapid Viena a intalnit ultima oara o echipa din Romania in sezonul 1995/1996 al Cupei Cupelor, cand o elimina pe Petrolul Ploiesti dupa 3-1 la Viena si 0-0 la Ploiesti.

Cei de la Rapid Viena au mai intalnit-o si pe Rapid Bucuresti in sezonul 1972/83 de asemenea al Cupei Cupelor. Giulestenii s-au calificat atunci dupa 1-1 la Viena si 3-1 in Grant.Rapid Viena, adversara pentru FCSB in playoff-ul Europa League