Europa League

Posibilele adversare pentru FCSB si Craiova in primul tur preliminar al Europa League

UEFA a pregatit urnele pentru prima tragere la sorti a noului sezon al cupelor europene, iar echipa FCSB va fi cap de serie in primul tur preliminar din Europa League.

Vicecampioana Romaniei pentru al patrulea an la rand ar putea juca in primul tur cu Milsami Orhei (Moldova), NS Mura (Slovenia), Debrecen (Ungaria), FC Banants (Armenia) şi Jeunesse Esch (Luxemburg).

La prima vedere sunt adversari la indemana ros-albastrilor, cu exceptia lui Debrecen, o echipa de evitat in aceasta faza a competitiei.

Craiova participa pentru al treilea an consecutiv in Europa League si pana acum a intalnit numai adversari de calibru, AC Milan si respectiv Leipzig.

Oltenii au acum sansa de a-si masura fortele cu adversari mai din lumea fotbalului nostru, desi despre Hapoel Beer-Sheva (Israel), AEK Larnaca (Cipru), Domzale (Slovenia), Pyunik (Armenia), Sabail (Azerbaidjan) sau Buducnost Podgorica (Munenegru) numai adversari accesibili nu pot fi numiti. De evitat este, fara doar si poate, Beer-Sheva, fosta adversara a celor de la FCSB in grupele Europa League.

Tragerea la sorti este programata, marti, cu incepere de la ora 16:30 la Nyon.

Meciurile vor avea loc pe 11 si respectiv 18 iulie.



Posibilele adversare pentru FCSB si Craiova in primul tur preliminar al Europa League