Europa League

Momentele dubioase ale Stelei care au ratat calificarea: Enache, Tamas si supararea ros-albastrilor la gol

Gabi Tamas a fost eroul negativ al Stelei in campania de calificare ratata din Europa League 2016/2017, in care nu a putut iesi in grupe. Alaturi de el a mai fost un jucator care a impins echipa in jos, dar si un moment inexplicabil al staff-ului. 

Tamas pune umarul pentru un start ratat

15 septembrie 2016. In primul meci cu Osmanlisport din Liga Europa, lucrurile au fost echilibrate pentru Steaua. A trebuit mult lucru din partea militarilor pentru ca turcii sa bata cu 2-0.

Prima oara, Enache a fost eliminat inainte de pauza, la 0-0. Apoi Tamas a comis un penalty in minutul 63, din care Osmanlispor a deschis scorul si apoi nu s-a mai uitat inapoi.

Un moment ciudat: tristetea Stelei la golul cu Villarreal

steaua villarreal mihai stoica laurentiu reghecampf

29 septembrie 2016. A urmat meciul cu Villarreal de la Bucuresti. Acolo nu s-a intamplat nimic flagrant, dar a avut loc un alt moment ciudat. Atunci cand Steaua a egalat la 1-1, scor cu care s-a terminat de altfel si meciul, banca ros-albastrilor a fost consternata. Reghecampf se certa cu alti oameni din staff,  MM se uita paralizat spre teren. Oare ce facuse Muniru? Doar daduse un gol.

In loc de bucurie, golul lui Muniru a adus ingrijorare pe banca! Cine  mai vazuse asa ceva?

A doua greseala flagranta a lui Tamas

8 decembrie 2016. La meciul decisiv cu Villarreal, din Spania, ultimul din grupa Ligii Europa, Tamas a primit cartonas rosu in minutul 78. El avea un galben dar practic si l-a produs din nimic pe al doilea, o tinere din spate fara nici un fel de logica sau nevoie! De ce? Tamas stie. 

Dupa aceea, Villareal a marcat golul victoriei de 2-1. Steaua a fost eliminata, avea nevoie de un egal de cel putin 2-2 pentru a merge mai departe. Golubuvic a avut golul de 2-2 in picioare.

Alte greseli ale lui Tamas

In Liga 1, Tamas a gresit la golul de 3-1 al lui Dinamo, cand a lasat mingea pentru Nita, iar acesta a iesit gresit si a marcat Nemec.

A gresit cu Pandurii, cand a pierdut mingea in fata lui Tucudean si a inscris Herea pentru 1-1.

Intrebarea este: de ce greseste Tamas flagrant, nemotivat,  inutil, in meciurile importante? Doar el stie.



Momentele dubioase ale Stelei care au ratat calificarea: Enache, Tamas si supararea ros-albastrilor la gol