Europa League

Mircea Lucescu forteaza calificarea in optimile Europa League

Sursă foto: https://twitter.com/DynamoKyiv/

Dynamo Kiev are de intors un rezultat nefavorabil din partida tur in Belgia contra campioanei Club Brugge, in 16-imile de finala din Europa League.

Pariati aici pe Club Brugge - Dynamo Kiev

O formatie care nu va putea conta pe mai multi jucatori din cauza infectarii cu noul coronavirus.

Mircea Lucescu a declarat in conferinta de presa dinaintea meciului de joi seara ca echipele trebuie sa se descurce in astfel de situatii.

“Si noi am jucat contra Barcelonei si la Torino cu numeroase absente. Nu vad sa fie o problema. Toate echipele implicate cunosc dificultatile.

“Joi ne vom confrunta cu un adversar de calibru, dar jucatorii mei sunt entuziasti si asteapta meciul cu nerabdare. Sunt dornici sa arate ceva, toate competitiile sunt importante pentru noi”, a mai spus Lucescu.

In varsta de 75 ani, Mircea Lucescu este prezentat in termeni laudativi de presa belgiana drept un tehnician care a cucerit in cariera 33 de trofee, 22 dintre acestea alaturi de Sahtior Donetk, marea rivala a actualei echipe la carma careia se afla.

Dynamo Kiev cu Mircea Lucescu pe banca a inceput sezon eliminand pe Gent din Belgia in drumul spre faza grupelor din Champions League.

Formatia ucraineana a incheiat pe trei o grupa cu Juventus, Barcelona si Ferencvaros Budapesta.

Club Brugge porneste cu prima sansa la calificare dupa 1-1 in mansa tur de la Kiev.



Mircea Lucescu forteaza calificarea in optimile Europa League