Europa League

Mircea Lucescu dupa o noua infrangere cu Dynamo Kiev: "M-am gandit sa plec"

Sursă foto: https://twitter.com/PanenkaSport/

Dynamo Kiev a fost invinsa pe teren propriu in Europa League de AEK Larnaca, scor 0-1, intr-un meci disputat la Cracovia, in Polonia.

Intrebat dupa meci daca s-a gandit sa paraseasca echipa, antrenorul Mircea Lucescu a raspuns ca i-a trecut prin minte si acest gand.

“Este o intrebare dificila, situatia este dura. La un moment dat chiar m-am gandit la asta. Dar cineva trebuie sa fie cu jucatorii si sa ii ajute in aceasta perioada dificila.

"Trebuie sa ne concentram pe campionatul intern si pe Liga Europa. Dupa cum am spus inainte de meci, nu avem un looc permament in acest moment, nu jucam acasa, calatorim zile intregi in conditiile in care familiile jucatorilor sunt imprastiate prin Europaa. Jucatorii nu se pot concentra pe fotbal. Dar trebuie sa trecem peste asta", a spus Mircea Lucescu.

Despre meciul propriu-zis tehnicianul roman sustine ca erorile aparute nu sunt de natura tactica, ci au legatura cu factorul emotional al jucatorilor sai.

"Greselile noastre nu sunt legate de pricepere sau tactica, ci vin pe fond psihic. De aceea am inceput meciul prost si am primit repede gol. Din nefericire golul nostru a fost anulat desi, din cate am vazut, nu a fost ofsaid. Chiar si VAR mai greseste", crede Lucescu.

Dynamo Kiev este la a doua infrangere din tot atatea meciuri in Grupa B a Europa League.

In prima etapa, echipa lui Mircea Lucescu a pierdut la Istanbul, cu Fenerbahce, in urma unui gol in minutul 90+2.



Mircea Lucescu dupa o noua infrangere cu Dynamo Kiev: "M-am gandit sa plec"