Europa League

Spalletti va folosi mai multe rezerve in meciul cu Astra

Antrenorul echipei AS Roma, Luciano Spalletti, a prefatat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa la Arena Nationala intalnirea cu Astra Giurgiu de joi seara din ultima etapa a grupelor Europa League.

“Am lasat acasa 4-5 jucatori pentru diferite motive. Manolas, De Rossi, Ruddiger, Perrotti si Fazio. Sunt jucatori pe care trebuie sa-i recuperam. Ma astept sa crestem in mentalitate de la meci la meci si sa intram pe teren doar cu gandul victoriei. Pentru noi acest meci este important pentru a mentine o mentalitate si un nivel al echipei la un nivel optim din punct de vedere fizic”, a declarat Spalletti.
 
“Vom avea mai multi jucatori care nu au evoluat in ultima vreme si sunt curios cum vor evolua. Maine Vermaelen va juca din primul minut si ma astept de la el sa faca un meci bun. Sunt convins ca este pregatit sa faca fata unui astfel de meci”, a mai spus antrenorul celor de la AS Roma.
 
Lobont, lasat la Roma
 
“Nu este pe lista UEFA si l-am lasat acasa pentru a putea lucra cu ceilalti jucatori care nu au venit la Bucuresti. Am vorbit cu el si m-a atentionat ca se obtin greu puncte la Bucuresti”, a declarat Spalletti la intrebarea de ce Bogdan Lobont nu a facut deplasarea cu echipa in Romania.



Spalletti va folosi mai multe rezerve in meciul cu Astra