Europa League

Inter Milano, prima semifinalista in Europa League

Sursă foto: https://twitter.com/Inter/

Echipa italiana Inter Milano s-a calificat, luni seara, in semifinalele Europa League, dupa 2-1 cu Bayer Leverkusen intr-un meci disputat la Dusseldorf.

Barella a deschis scorul pentru formatia pregatita de Antonio Conte in minutul 15 cu un exterior de pe linia careului de 16 metri.

Sase minute mai tarziu Lukaku dubla avantajul vicecampioanei Italiei cu o reluare din interiorul careului. Masivul atacant belgian a protejat ca un pivot de handbal cu adversar in spate si a finalizat cu un sut pe jos din intoarcere.

Acelasi Lukaku a avut sansa de 3-0 la o faza singur cu portarul Hradecky in minutul 24.

Un minut mai tarziu Bayer Leverkusen reducea din diferenta prin Havertz.

Inter a avut doua lovituri de la 11 metri acordate de arbitru si anulate de VAR in minutele 26 si 89.

De fiecare data Lukaku se asezase in pozitie de transformare la punctul cu var, fiind apoi nevoit sa-si reia locul in teren fara a mai executa.

Caseta tehnica

Inter: Handanovic; Godin, De Vrij, Bastoni (Skriniar 84); D’Ambrosio (Moses 59), Barella, Brozovic, Gagliardini (Eriksen 59), Young; R Lukaku, Lautaro Martinez (Alexis Sanchez 64).

Bayer Leverkusen: Hradecky; L Bender (Alario 85), Tah, Tapsoba, Sinkgraven (Wendell 68); Palacios (Bailey 59), Baumgartlinger (Amiri 68); Havertz, Demirbay, Diaby; Volland (Alario 85).

Arbitru: Del Cerro Grande (Spania).



Inter Milano, prima semifinalista in Europa League