Europa League

Improvizatia de la FCSB s-a prabusit sub greutatea Europa League

Sursă foto: twitter.com/fcslovanliberec

Cu 15 jucatori infestati cu noul coronavirus si un prim 11 incropit pe repede inainte pentru a sta in picioare decent la meciul de joi seara, FCSB a fost victima sigura in fata lui Slovan Liberec.

Asa am trait FCSB - Slovan Liberec

Formatia ceha, una de altfel modesta, a speculat lipsurile din apararea FCSB si a lovit decisiv de doua ori dupa pauza prin Yusuf (64) si Rabusic (82).

FCSB l-a pierdut pe atacantul Karanovic dupa doar opt minute, acesta iesind accidentat dupa un duel aproape de centrul terenului.

Si daca problemele celor de la FCSB nu erau suficiente, din minutul 22 echipa bucuresteana a ramas in inferioritate numerica dupa ce fundasul Cana a primit rosu direct pentru un fault in pozitie de ultim aparator la marginea careului.

Rezultatul final de 2-0 este unul onorabil tinand cont de circumstante, dar si mincinos in acelasi timp daca ne gandim la paradele senzationale ale lui Straton in minutele 21, 42 si 53.

FCSB a amenintat rareori poarta adversa la balonul trimis de Sut in minutul 7 de la distanta si la scarita incercata de Petre la cinci minute dupa pauza.

Aceasta din urma a fost si cea mai mare ocazie a ros-albastrilor intr-un meci care nu va fi uitat prea curand.

Cifrele partidei sunt graitoare in ceea ce priveste raportul de forte din teren:

6-21 ocazii de gol;

3-9 suturi pe poarta;

1-7 suturi blocate;

2-17 cornere;

7-3 interventii ale portarului;

Caseta tehnica

FCSB: Straton – Enache, Cană, Soiledis, Panţîru – Simion, Perianu, Şut – Ad. Petre (Ion ’68), Karanovic (Popescu ‘10), Caiado.

Slovan Liberec: Nguyen – Koscelnik, Kacharaba, Tijani, Mikula – Beran (Rabusic ’51), Hromada (Chalus ’88), Mara, Pesek (Matousek ’84) – Helal, Mosquera. Antrenor: Pavel Hoftych.



Improvizatia de la FCSB s-a prabusit sub greutatea Europa League