Europa League

FCSB invinsa de Rapid Viena cu un rezultat mincinos

Sursă foto: facebook.com/skrapid

Echipa austriaca Rapid Viena s-a impus, cu 3-1 (2-0), in fata celor de la FCSB in prima mansa din playoff-ul Europa League.

Un rezultat mincinos daca tinem cont de numarul ocaziilor la cele doua porti si de cursul jocului.

O partida care a inceput cum nu se poate mai prost pentru vicecampioana Romaniei, surprinsa pe contraatac in minutul 5 prin Knasmullner. Acesta a inscris cu un sut din interiorul careului, acolo de unde lipsea Balasa urcat in careul advers la un corner.

Asa am trait Rapid Viena - FCSB 3-1

FCSB a reactionat in minutul 20 prin Teixeira la o faza de la coltul terenului. Portarul Strebinger a respins pana la mijlocasul portughez si tot el a respins apoi voleul lui Teixeira.

Cinci minute mai tarziu apararea celor de la FCSB a gafat din nou si Balgradean s-a opus in extremis golului la sutul lui Alar din interiorul careului.

Acelasi Alar a reluat  cu capul pe langa poarta in minutul 31 dintr-o centrare din stanga, faza la care portarul Balgradean ramasese spectator pe linia portii.

O noua ocazie de gol pentru Rapid Viena in minutul 38 prin acelasi Alar. Mingea a fost respinsa in corner de Balgradean, iar din faza de la coltul terenului gazdele au inscris pentru 2-0 prin fundasul Sonnleitner.

Partea secunda a debutat cu o mare ocazie ratata de Coman, jucator intra la pauza in locul lui Popescu. In cele din urma FCSB a marcat prin Gnohere in minutul 48 cu o reluare din fata portii la centrarea lui Stan.

Dupa numai un minut Rapid Viena refacea diferenta de doua goluri printr-un gol norocos marcat de Schwab cu un stang din afara careului.

FCSB s-a aruncat in atac si a jucat un fotbal super ofensiva, fara insa a mai reusi sa modifice tabela.

In minutul 64 Coman scapa pe contraatac, intra in careu si suteaza slab pe langa poarta.

Coman si Man, cei doi jucatori aruncati de Dica din minutul 46, au ratat in minutul 73 cu suturi din interiorul careului.

Echilibrul numeric al meciului s-a rupt in minutul 83 dupa al doilea galben primit de Berisha pentru un fault comis asupra lui Teixeira.

Dupa minutul 89 FCSB a ratat trei mari ocazii. Prima prin Rusescu printr-o reluare fulgeratoare din marginea careului, mingea fiind incredibil respinsa de portar cu o mana.

Din cornerul rezultat mingea ajunge la Coman in 16 metri si sutul acestuia loveste violent bara transversala. FCSB a continuat ofensiva si bara s-a opus inca o data la executia lui Benzar din partea dreapta.

Ocazii care le dau sperante stelistilor pentru returul programat peste o saptamana pe Arena Nationala.

Caseta tehnica

Rapid Viena: Strebinger - Potzmann, Sonnleitner, Barac, Bolingoli - Ljubicic, Schwab - Murg (Muldur '89), Knasmullner (Kostic '86), Berisha - Alar (Ivan '68). Antrenor: Goran Djuricin;

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planic, Bălaşa, Stan - Pintilii, O. Popescu (Coman '46) - M. Roman (Rusescu '58), Moruţan (Man '46), Teixeira - Gnohere. Antrenor: Nicolae Dică;

Cartonaşe galbene: Sonnleitner '14, Berisha '41, '84 / Popescu '45;

Cartonaş roşu: Berisha '84';

Scotianul William Collum a arbitrat la centru.



FCSB invinsa de Rapid Viena cu un rezultat mincinos