Europa League

Erik Ten Hag e mare antrenor! Și nu doar că Manchester United a câștigat în Europa League

Sursă foto: https://twitter.com/ManUtd/

La doar câteva zile după umilitoarea înfrângere pe care Manchester United a suferit-o în campionat pe terenul rivalei Liverpool, scor 7-0, Erik Ten Hag a ales să trimită în teren la partida cu Betis exact același ”11”.

Cel mai probabil, nouă antrenori din zece ar fi ales să facă schimbări masive, pedepsindu-i pe unii și pe alții, doar că Ten Hag arată din ce aluat este construit.

Olandezul a trimis în teren cu Betis aceeași formulă de echipă care s-a făcut de râs cu Liverpool: De Gea - Dalot, Varane, Martinez, Shaw - Casemiro, Fred - Antony, Weghorst, Fernandes - Rashford.

Manchester United a jucat la turație maximă și a obținut o victorie care nu lasă loc de prea multe semne de întrebare în returul din Spania, scor 4-1 (1-1).

Rashford a deschis scorul cu un șut sub bară, în minutul 6, după care cei de la Betis au egalat prin Perez la o fază suspectă de henț.

Același Perez a semnat o mare ocazie pentru gruparea andaluză, în minutul 44, când a trimis din unghi și mingea a șters bara.

United a decis meciul în partea secundă, cu o presiune ofensivă care a făcut-o pe Betis să cedeze de trei ori.

Antony a marcat pentru 2-1 la șapte minute după pauză cu o execuție spectaculoasă din marginea careului. O finalizare de atacant brazilian veritabil.

În minutul 58, Bruno Fernandes a punctat cu o lovitură de cap la capătul unui corner executat de Shaw.

Uriașul olandez Weghorst avea să închidă tabela, cu opt minute înaintea finalului cu o finalizare din interiorul careului.

Alte rezultate din Europa League:

Sporting – Arsenal 2-2
Roma – Sociedad 2-0
Leverkusen – Ferencvaros 2-0
Union Berlin – Royale Union SG 3-3
Juventus – Freiburg 1-0
Șahtior Donețk – Feyenoord 1-1
Sevilla – Fenerbahce 2-0.



Erik Ten Hag e mare antrenor! Și nu doar că Manchester United a câștigat în Europa League